Menu cateringowe

Zaskocz znajomych lub kontrahentów smakiem umilającym każde posiedzenie.

Przekąski zimne
  • Ser kozi zawijany w liście cukini z sosem malinowym
  • Świderki z ciasta francuskiego z bazylią
  • Rożki z parmezanu z pastami smakowymi
  • Roladki z bakłażana z warzywami i kurczakiem w sosie kefirowym
  • Liście cykorii z pastami smakowymi
  • Pomidorki cherry faszerowane pastami smakowymi
  • Rybne placuszki z mango i miętową salsą
  • Śledź po kaszubsku
  • Śledź w oleju
  • Śledź w śmietanie
  • Rolada z pieczonych warzyw i koziego sera
  • Mini Tarty z serem i gruszkami
  • Pikantne trójkąty tortilli z wołowiną i warzywami
  • Pieczarki faszerowane orzechami i serem gorgonzola
  • Bruschetta z suszonymi pomidorami , szynką parmeńską i gorgonzolą
  • Szynka Parmeńska z melonem
  • Pomidory cherry z capreze
  • Sakiewki z ciasta filo z łososiem i szpinakiem
  • Rolada szpinakowa z łososiem i serkiem kremowym
  • Mini pizza z szynką i pieczarkami
  • Tortilla z kurczakiem i warzywami
  • Tortilla z łososiem wędzonym i kremowym serkiem
  • Schab po warszawsku
  • Nugetsy w sezamie z sosem czosnkowym i pomidorowym
  • Ryba po grecku
  • Krewetki w sosie słodko kwaśnym z warzywami
  • Jajka faszerowane
  • Koreczki serowe
  • Bukiet warzyw z dipami
  • Śliwka z boczkiem
  • Tymbaliki drobiowe
  • Tatar
Sałatki
  • gyros
  • cezar z grilowanym kurczakiem
  • nicejska z tuńczykiem
  • z mozzarellą
  • grecka z serem feta i oliwkami
  • tradycyjna jarzynowa
  • z serem pleśniowym
  • z łososiem wędzonym
  • z szynką parmeńską i suszonym pomidorem
  • brokułowa z jajkiem
  • z wędzonym kurczakiem
  • z marynowanym selerem
  • z szpinakiem i parmezanem
Dania główne
  • Kotlet de volaille
  • Schab ze śliwką
  • Sakiewki ze schabu z farszem
  • Udko pieczone (po cygańsku)
  • Boeuf Strogonow
  • Kotlet z piersi kurczaka w płatkach kukurydzianych
  • Kotlet hawajski (pierś z kurczaka, ser , ananas)
  • Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
  • Schab pieczony w sosie borowikowym
  • Karkówka piczona w sosie myśliwskim
  • Pieczony łosoś
  • Kaczka luzowana z jabłkiem i sosem żurawinowym
  • Cordon blu (schab z szynka i serem żółtym)
  • Filet drobiowy faszerowany
  • Polędwiczki wieprzowe faszerowane
Zupy
  • Rosół z makaronem
  • Flaki
  • Krem z pomidorów z grzankami
  • Żur staropolski z kiełbasą i z jajkiem
  • Barszcz czerwony z pasztecikami
  • Krem z dyni z grzankami lub groszkiem ptysiowym
  • Zupa gulaszowa
  • Zupa krem z pieczarek
Dodatki
  • Ziemniaki zapiekane
  • Ziemniaki młode z koperkiem
  • Kluski śląskie
  • Ryż
  • Kopytka
  • Puree z groszkiem
  • warzywa z wody
Surówki
  • marchewka z jabłkiem
  • biała kapusta
  • wiosenna
  • seler
  • czerwona kapusta
Desery
  • bufet owocowy (sezonowy)
  • ciasta domowe (sernik, babka, makowiec, szarlotka)
  • babeczki deserowe
  • mini ptysie
  • mini rogaliki
  • lody z malinami