Marzysz o przepysznym posiłku w gronie najbliższych? A może organizujesz spotkanie biznesowe? Niezależnie od powodu, wybierz zawsze sprawdzone usługi cateringowe w Mińsku Mazowieckim. Zapewniamy przepyszne dania, które przygotowujemy z najlepszych składników. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w branży gastronomicznej i od lat zajmujemy się przygotowaniem cateringu na komunię w Mińsku Mazowieckim. Posiadamy także specjalne menu świąteczne.
Menu cateringowe Menu tygodniowe
Oferta cateringowa w Mińsku Mazowieckim
Nasza firma posiada szeroki zakres usług, więc zachęcamy do przyjrzenia się dokładnie naszej pełnej ofercie cateringowej w Mińsku Mazowieckim. W jej skład wchodzą przede wszystkim:
- gotowe potrawy na komunię, weselę, stypę lub inną uroczystość rodzinną,
 - domowe posiłki dostępne w diecie pudełkowej,
 - okolicznościowe menu świąteczne, w którym znajdziesz tradycyjne potrawy na Wielkanoc lub Boże Narodzenie.
 
Poniżej prezentujemy listę proponowanych przez nas potraw. Wszystkie są przepyszne, a ich szeroki wybór pozwoli Ci znaleźć coś dla siebie i Twoich gości.
Przekąski zimne
- ser kozi zawijany w liście cukinii z sosem malinowym,
 - świderki z ciasta francuskiego z bazylią,
 - rożki z parmezanu z pastami smakowymi,
 - roladki z bakłażana z warzywami i kurczakiem w sosie kefirowym,
 - liście cykorii z pastami smakowymi,
 - pomidorki cherry faszerowane pastami smakowymi,
 - rybne placuszki z mango i miętową salsą,
 - śledź po kaszubsku,
 - śledź w oleju,
 - śledź w śmietanie,
 - rolada z pieczonych warzyw i koziego sera,
 - mini tarty z serem i gruszkami,
 - pikantne trójkąty tortilli z wołowiną i warzywami,
 - pieczarki faszerowane orzechami i serem gorgonzola,
 - bruschetta z suszonymi pomidorami, szynką parmeńską i gorgonzolą,
 - szynka parmeńska z melonem,
 - pomidory cherry z caprese,
 - sakiewki z ciasta filo z łososiem i szpinakiem,
 - rolada szpinakowa z łososiem i serkiem kremowym,
 - mini pizza z szynką i pieczarkami,
 - tortilla z kurczakiem i warzywami,
 - tortilla z wędzonym łososiem i kremowym serkiem,
 - schab po warszawsku,
 - nuggetsy w sezamie z sosem czosnkowym i pomidorowym,
 - ryba po grecku,
 - krewetki w sosie słodko-kwaśnym z warzywami,
 - jajka faszerowane,
 - koreczki serowe,
 - bukiet warzyw z dipami,
 - śliwka z boczkiem,
 - tymbaliki drobiowe,
 - tatar.
 
Sałatki
- gyros,
 - cezar z grillowanym kurczakiem,
 - nicejska z tuńczykiem,
 - z mozzarellą,
 - grecka z serem feta i oliwkami,
 - tradycyjna jarzynowa,
 - z serem pleśniowym,
 - z wędzonym łososiem,
 - z szynką parmeńską i suszonym pomidorem,
 - brokułowa z jajkiem,
 - z wędzonym kurczakiem,
 - z marynowanym selerem,
 - z szpinakiem i parmezanem.
 
Dania główne
- kotlet de volaille,
 - schab ze śliwką,
 - sakiewki ze schabu z farszem,
 - udko pieczone (po cygańsku),
 - Boeuf Strogonow,
 - kotlet z piersi kurczaka w płatkach kukurydzianych,
 - kotlet hawajski (pierś z kurczaka, ser, ananas),
 - polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym,
 - schab pieczony w sosie borowikowym,
 - karkówka pieczona w sosie myśliwskim,
 - pieczony łosoś,
 - kaczka luzowana z jabłkiem i sosem żurawinowym,
 - cordon bleu (schab z szynką i żółtym serem),
 - filet drobiowy faszerowany,
 - polędwiczki wieprzowe faszerowane.
 
Zupy
- rosół z makaronem,
 - flaki,
 - krem z pomidorów z grzankami,
 - żur staropolski z kiełbasą i z jajkiem,
 - barszcz czerwony z pasztecikami,
 - krem z dyni z grzankami lub groszkiem ptysiowym,
 - zupa gulaszowa,
 - zupa krem z pieczarek.
 
Dodatki
- ziemniaki zapiekane,
 - ziemniaki młode z koperkiem,
 - kluski śląskie,
 - ryż,
 - kopytka,
 - puree z groszkiem,
 - warzywa z wody.
 
Surówki
- marchewka z jabłkiem,
 - biała kapusta,
 - wiosenna,
 - seler,
 - czerwona kapusta.
 
Desery
- bufet owocowy (sezonowy),
 - ciasta domowe (sernik, babka, makowiec, szarlotka),
 - babeczki deserowe,
 - mini ptysie,
 - mini rogaliki,
 - lody z malinami.
 

 +48 692 702 904