telephone +48 692 702 904

Usługi cateringowe Mińsk Mazowiecki

Marzysz o przepysznym posiłku w gronie najbliższych? A może organizujesz spotkanie biznesowe? Niezależnie od powodu, wybierz zawsze sprawdzone usługi cateringowe w Mińsku Mazowieckim. Zapewniamy przepyszne dania, które przygotowujemy z najlepszych składników. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w branży gastronomicznej i od lat zajmujemy się przygotowaniem cateringu na komunię w Mińsku Mazowieckim. Posiadamy także specjalne menu świąteczne.

Menu cateringowe Menu tygodniowe

Oferta cateringowa w Mińsku Mazowieckim

Nasza firma posiada szeroki zakres usług, więc zachęcamy do przyjrzenia się dokładnie naszej pełnej ofercie cateringowej w Mińsku Mazowieckim. W jej skład wchodzą przede wszystkim:

  • gotowe potrawy na komunię, weselę, stypę lub inną uroczystość rodzinną,
  • domowe posiłki dostępne w diecie pudełkowej,
  • okolicznościowe menu świąteczne, w którym znajdziesz tradycyjne potrawy na Wielkanoc lub Boże Narodzenie.

Poniżej prezentujemy listę proponowanych przez nas potraw. Wszystkie są przepyszne, a ich szeroki wybór pozwoli Ci znaleźć coś dla siebie i Twoich gości.

Przekąski zimne

  • ser kozi zawijany w liście cukinii z sosem malinowym,
  • świderki z ciasta francuskiego z bazylią,
  • rożki z parmezanu z pastami smakowymi,
  • roladki z bakłażana z warzywami i kurczakiem w sosie kefirowym,
  • liście cykorii z pastami smakowymi,
  • pomidorki cherry faszerowane pastami smakowymi,
  • rybne placuszki z mango i miętową salsą,
  • śledź po kaszubsku,
  • śledź w oleju,
  • śledź w śmietanie,
  • rolada z pieczonych warzyw i koziego sera,
  • mini tarty z serem i gruszkami,
  • pikantne trójkąty tortilli z wołowiną i warzywami,
  • pieczarki faszerowane orzechami i serem gorgonzola,
  • bruschetta z suszonymi pomidorami, szynką parmeńską i gorgonzolą,
  • szynka parmeńska z melonem,
  • pomidory cherry z caprese,
  • sakiewki z ciasta filo z łososiem i szpinakiem,
  • rolada szpinakowa z łososiem i serkiem kremowym,
  • mini pizza z szynką i pieczarkami,
  • tortilla z kurczakiem i warzywami,
  • tortilla z wędzonym łososiem i kremowym serkiem,
  • schab po warszawsku,
  • nuggetsy w sezamie z sosem czosnkowym i pomidorowym,
  • ryba po grecku,
  • krewetki w sosie słodko-kwaśnym z warzywami,
  • jajka faszerowane,
  • koreczki serowe,
  • bukiet warzyw z dipami,
  • śliwka z boczkiem,
  • tymbaliki drobiowe,
  • tatar.

Sałatki

  • gyros,
  • cezar z grillowanym kurczakiem,
  • nicejska z tuńczykiem,
  • z mozzarellą,
  • grecka z serem feta i oliwkami,
  • tradycyjna jarzynowa,
  • z serem pleśniowym,
  • z wędzonym łososiem,
  • z szynką parmeńską i suszonym pomidorem,
  • brokułowa z jajkiem,
  • z wędzonym kurczakiem,
  • z marynowanym selerem,
  • z szpinakiem i parmezanem.

Dania główne

  • kotlet de volaille,
  • schab ze śliwką,
  • sakiewki ze schabu z farszem,
  • udko pieczone (po cygańsku),
  • Boeuf Strogonow,
  • kotlet z piersi kurczaka w płatkach kukurydzianych,
  • kotlet hawajski (pierś z kurczaka, ser, ananas),
  • polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym,
  • schab pieczony w sosie borowikowym,
  • karkówka pieczona w sosie myśliwskim,
  • pieczony łosoś,
  • kaczka luzowana z jabłkiem i sosem żurawinowym,
  • cordon bleu (schab z szynką i żółtym serem),
  • filet drobiowy faszerowany,
  • polędwiczki wieprzowe faszerowane.

Zupy

  • rosół z makaronem,
  • flaki,
  • krem z pomidorów z grzankami,
  • żur staropolski z kiełbasą i z jajkiem,
  • barszcz czerwony z pasztecikami,
  • krem z dyni z grzankami lub groszkiem ptysiowym,
  • zupa gulaszowa,
  • zupa krem z pieczarek.

Dodatki

  • ziemniaki zapiekane,
  • ziemniaki młode z koperkiem,
  • kluski śląskie,
  • ryż,
  • kopytka,
  • puree z groszkiem,
  • warzywa z wody.

Surówki

  • marchewka z jabłkiem,
  • biała kapusta,
  • wiosenna,
  • seler,
  • czerwona kapusta.

Desery

  • bufet owocowy (sezonowy),
  • ciasta domowe (sernik, babka, makowiec, szarlotka),
  • babeczki deserowe,
  • mini ptysie,
  • mini rogaliki,
  • lody z malinami.