Marzysz o przepysznym posiłku w gronie najbliższych? A może organizujesz spotkanie biznesowe? Niezależnie od powodu, wybierz zawsze sprawdzone usługi cateringowe w Mińsku Mazowieckim. Zapewniamy przepyszne dania, które przygotowujemy z najlepszych składników. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w branży gastronomicznej i od lat zajmujemy się przygotowaniem cateringu na komunię w Mińsku Mazowieckim. Posiadamy także specjalne menu świąteczne.
Menu cateringowe Menu tygodniowe
Oferta cateringowa w Mińsku Mazowieckim
Nasza firma posiada szeroki zakres usług, więc zachęcamy do przyjrzenia się dokładnie naszej pełnej ofercie cateringowej w Mińsku Mazowieckim. W jej skład wchodzą przede wszystkim:
- gotowe potrawy na komunię, weselę, stypę lub inną uroczystość rodzinną,
- domowe posiłki dostępne w diecie pudełkowej,
- okolicznościowe menu świąteczne, w którym znajdziesz tradycyjne potrawy na Wielkanoc lub Boże Narodzenie.
Poniżej prezentujemy listę proponowanych przez nas potraw. Wszystkie są przepyszne, a ich szeroki wybór pozwoli Ci znaleźć coś dla siebie i Twoich gości.
Przekąski zimne
- ser kozi zawijany w liście cukinii z sosem malinowym,
- świderki z ciasta francuskiego z bazylią,
- rożki z parmezanu z pastami smakowymi,
- roladki z bakłażana z warzywami i kurczakiem w sosie kefirowym,
- liście cykorii z pastami smakowymi,
- pomidorki cherry faszerowane pastami smakowymi,
- rybne placuszki z mango i miętową salsą,
- śledź po kaszubsku,
- śledź w oleju,
- śledź w śmietanie,
- rolada z pieczonych warzyw i koziego sera,
- mini tarty z serem i gruszkami,
- pikantne trójkąty tortilli z wołowiną i warzywami,
- pieczarki faszerowane orzechami i serem gorgonzola,
- bruschetta z suszonymi pomidorami, szynką parmeńską i gorgonzolą,
- szynka parmeńska z melonem,
- pomidory cherry z caprese,
- sakiewki z ciasta filo z łososiem i szpinakiem,
- rolada szpinakowa z łososiem i serkiem kremowym,
- mini pizza z szynką i pieczarkami,
- tortilla z kurczakiem i warzywami,
- tortilla z wędzonym łososiem i kremowym serkiem,
- schab po warszawsku,
- nuggetsy w sezamie z sosem czosnkowym i pomidorowym,
- ryba po grecku,
- krewetki w sosie słodko-kwaśnym z warzywami,
- jajka faszerowane,
- koreczki serowe,
- bukiet warzyw z dipami,
- śliwka z boczkiem,
- tymbaliki drobiowe,
- tatar.
Sałatki
- gyros,
- cezar z grillowanym kurczakiem,
- nicejska z tuńczykiem,
- z mozzarellą,
- grecka z serem feta i oliwkami,
- tradycyjna jarzynowa,
- z serem pleśniowym,
- z wędzonym łososiem,
- z szynką parmeńską i suszonym pomidorem,
- brokułowa z jajkiem,
- z wędzonym kurczakiem,
- z marynowanym selerem,
- z szpinakiem i parmezanem.
Dania główne
- kotlet de volaille,
- schab ze śliwką,
- sakiewki ze schabu z farszem,
- udko pieczone (po cygańsku),
- Boeuf Strogonow,
- kotlet z piersi kurczaka w płatkach kukurydzianych,
- kotlet hawajski (pierś z kurczaka, ser, ananas),
- polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym,
- schab pieczony w sosie borowikowym,
- karkówka pieczona w sosie myśliwskim,
- pieczony łosoś,
- kaczka luzowana z jabłkiem i sosem żurawinowym,
- cordon bleu (schab z szynką i żółtym serem),
- filet drobiowy faszerowany,
- polędwiczki wieprzowe faszerowane.
Zupy
- rosół z makaronem,
- flaki,
- krem z pomidorów z grzankami,
- żur staropolski z kiełbasą i z jajkiem,
- barszcz czerwony z pasztecikami,
- krem z dyni z grzankami lub groszkiem ptysiowym,
- zupa gulaszowa,
- zupa krem z pieczarek.
Dodatki
- ziemniaki zapiekane,
- ziemniaki młode z koperkiem,
- kluski śląskie,
- ryż,
- kopytka,
- puree z groszkiem,
- warzywa z wody.
Surówki
- marchewka z jabłkiem,
- biała kapusta,
- wiosenna,
- seler,
- czerwona kapusta.
Desery
- bufet owocowy (sezonowy),
- ciasta domowe (sernik, babka, makowiec, szarlotka),
- babeczki deserowe,
- mini ptysie,
- mini rogaliki,
- lody z malinami.