Zaskocz znajomych lub kontrahentów smakiem umilającym każde posiedzenie.
Przekąski zimne
- Ser kozi zawijany w liście cukini z sosem malinowym
- Świderki z ciasta francuskiego z bazylią
- Rożki z parmezanu z pastami smakowymi
- Roladki z bakłażana z warzywami i kurczakiem w sosie kefirowym
- Liście cykorii z pastami smakowymi
- Pomidorki cherry faszerowane pastami smakowymi
- Rybne placuszki z mango i miętową salsą
- Śledź po kaszubsku
- Śledź w oleju
- Śledź w śmietanie
- Rolada z pieczonych warzyw i koziego sera
- Mini Tarty z serem i gruszkami
- Pikantne trójkąty tortilli z wołowiną i warzywami
- Pieczarki faszerowane orzechami i serem gorgonzola
- Bruschetta z suszonymi pomidorami , szynką parmeńską i gorgonzolą
- Szynka Parmeńska z melonem
- Pomidory cherry z capreze
- Sakiewki z ciasta filo z łososiem i szpinakiem
- Rolada szpinakowa z łososiem i serkiem kremowym
- Mini pizza z szynką i pieczarkami
- Tortilla z kurczakiem i warzywami
- Tortilla z łososiem wędzonym i kremowym serkiem
- Schab po warszawsku
- Nugetsy w sezamie z sosem czosnkowym i pomidorowym
- Ryba po grecku
- Krewetki w sosie słodko kwaśnym z warzywami
- Jajka faszerowane
- Koreczki serowe
- Bukiet warzyw z dipami
- Śliwka z boczkiem
- Tymbaliki drobiowe
- Tatar
Sałatki
- gyros
- cezar z grilowanym kurczakiem
- nicejska z tuńczykiem
- z mozzarellą
- grecka z serem feta i oliwkami
- tradycyjna jarzynowa
- z serem pleśniowym
- z łososiem wędzonym
- z szynką parmeńską i suszonym pomidorem
- brokułowa z jajkiem
- z wędzonym kurczakiem
- z marynowanym selerem
- z szpinakiem i parmezanem
Dania główne
- Kotlet de volaille
- Schab ze śliwką
- Sakiewki ze schabu z farszem
- Udko pieczone (po cygańsku)
- Boeuf Strogonow
- Kotlet z piersi kurczaka w płatkach kukurydzianych
- Kotlet hawajski (pierś z kurczaka, ser , ananas)
- Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
- Schab pieczony w sosie borowikowym
- Karkówka piczona w sosie myśliwskim
- Pieczony łosoś
- Kaczka luzowana z jabłkiem i sosem żurawinowym
- Cordon blu (schab z szynka i serem żółtym)
- Filet drobiowy faszerowany
- Polędwiczki wieprzowe faszerowane
Zupy
- Rosół z makaronem
- Flaki
- Krem z pomidorów z grzankami
- Żur staropolski z kiełbasą i z jajkiem
- Barszcz czerwony z pasztecikami
- Krem z dyni z grzankami lub groszkiem ptysiowym
- Zupa gulaszowa
- Zupa krem z pieczarek
Dodatki
- Ziemniaki zapiekane
- Ziemniaki młode z koperkiem
- Kluski śląskie
- Ryż
- Kopytka
- Puree z groszkiem
- warzywa z wody
Surówki
- marchewka z jabłkiem
- biała kapusta
- wiosenna
- seler
- czerwona kapusta
Desery
- bufet owocowy (sezonowy)
- ciasta domowe (sernik, babka, makowiec, szarlotka)
- babeczki deserowe
- mini ptysie
- mini rogaliki
- lody z malinami